promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pitt és DiCaprio együtt az új Tarantino filmben
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Manson család történetével is foglalkozó alkotást már így is nagyon várják a rajongók, a névsor bővülésével pedig egyre jobban. A sztori ugyebár 1969-ben játszódik majd Los Angelesben, a címe pedig Once Upon A Time in Hollywood lesz.

„1969 nyara, Los Angeles. Egy népszerű westernsorozattal valaha sikeres tévészínész, Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) elhatározza, hogy filmsztár akar lenni, ezért a kaszkadőre és legjobb haverja, Cliff Booth (Brad Pitt) segítségével megkísérli meghódítani az álomgyárat. Csakhogy Rick nem tudja, a számításait keresztülhúzhatja az, hogy a híres Sharon Tate lakik a szomszédságában – áll az összefoglalásban.”

Eddig úgy néz ki, hogy a sztori hiába a híres gyilkosságok idején játszódik, még sem Charles Manson és Sharon Tate lesz a középpontban. Sokan kíváncsiak rá, hogy Tarantino hogyan akarja kibontani majd a történetet kilencedik filmjében, amin öt évig dolgozott.

Sharon Tate és barátai lemészárlása volt Charles Manson szektájának egyik legismertebb tette. Tate Roman Polanski rendező felesége volt, aki éppen a közös gyerekükkel volt terhes.

A Once Upon A Time in Hollywood premierje 2019. augusztus 9-én lesz Amerikában. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás