Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Valóban beindul sorozatok terén az Apple

Valóban beindul sorozatok terén az Apple

Zene, Film & Kultúra

Valóban beindul sorozatok terén az Apple

Zene, Film & Kultúra

Promotions 12:29
Az Apple bekezdett, és tényleg rendeli befele a sorozatokat. Most éppen azt jelentették be, hogy M. Night Shyamalan készít nekik egy pszichothriller szériát, aminek az írója Tony Basgallop. Shyamalan executive producer lesz és elvileg pár résznél a rendezői székbe is beül majd. Ennél sajnos többet nem tudunk, mivel még nagyon nagy a titkolózás.

Az biztos, hogy Remake készül Steven Spielberg nyolcvanas években látott antologikus sorozatából, az Amazing Stories-ból is. Amerikában nagyon népszerű volt, így megéri leporolni a rejtélyes történetekkel foglalkozó szériát, amit főképp az Alkonyzónához lehetne hasonlítani.

Az Apple a sztárok közül leszerződtette Damien Chazellet (Whiplash; Kaliforniai álom) is a rendezői és produceri székbe, aki tőle nem megszokott módon egy misztikus krimit fog gyártani, de Jennifer Aniston és Reese Witherspoon is kap egy szériát, ahol a reggeli hírműsorok stresszes minden napjaiba tekinthetünk bele.

Lassan elérjük majd azt a pontot, hogy annyi jó sorozat lesz, hogy egyszerűen már nem tudunk majd választani. Kételkedtünk amúgy abban, hogy az Apple beszállhat a telített piacra, de úgy néz ki van az a pénz.(Torony)