promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa és a Gorillaz is a Sziget nagyszínpados fellépői között
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Gorillaz nagyon megkedvelte Magyarországot, tavaly két koncertet is adtak, most pedig Damon Albarn virtuális sztárzenekara fellép a Szigeten is. Melléjük érkezik az idei Brit Awards-ra öt kategóriába is jelölt Dua Lipa, aki az egyik legfelkapottabb énekesnő mostanság.


Első alkalommal láthatja a közönség az ifjú kanadai énekes-dalszerzőt, Shawn Mendes-t. Fellép a grime egyik nagy tehetsége, Stormzy, tavalyi nagysikerű lemezét hozza el a Grammy-díjas The War On Drugs, és a Szigeten lép fel az ausztrál énekes-dalszerző, a Chet Faker művésznéven is alkotó Nick Murphy is.


A soulos, folkos műfajt képviseli Lianne La Havas, a Sziget vendége lesz az amerikai rapper-énekes Desiigner, valamint a tavaly öt nagylemezt is kiadó ausztrál pszichedelikus rockzenekar, a King Gizzard & The Lizard Wizard.


Az elektronikus zenei felhozatalt erősíti a Gorgon City live, a soulosabb irányt JP Cooper képviseli, de fellép a francia house 18 éves titánja, Petit Biscuit is. House vonalon a KSHMR és Sofi Tukker erősít, ide tart brostepnek nevezett dubstep-leágazás egyik legismertebb alakja, Borgore, punk rock irányból pedig a The Living End készül a Szigetre. Jön az ifjú brit rapper, Scarlxrd, elektronikus zenéit hozza el Seven Lions és a Delta Heavy, indies, soulos dalaival érkezik Yellow Days. Fellép az osztrák Bilderbuch és a bluesos, countrys My Baby is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás