promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb neveket kaptunk a 2018-as VOLT-ra

Újabb neveket kaptunk a 2018-as VOLT-ra

Zene, Film & Kultúra

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Sopronba érkezik az amerikai metál színtér közel 20 éve meghatározó zenekara, az Avenged Sevenfold, akik eddig megjelent 7 nagylemezükön a metalcore-tól a heavy metálon át eljutottak mostanra a progresszív metálig is - a legnagyobb klubok és a legnevesebb rockfesztiválok fő fellépői.


Az elektronikus zenei élet egyik legmeghatározóbb figurája, a DJ-producer Steve Aoki pár évvel ezelőtti soproni fellépésekor szeretett bele a Hűség Városába. Akkor, a koncertje előtt egyedül járta be Sopront: betért a helyi kocsmákba, megnézte a nevezetességeket és az Instagramon mutatta meg élményeit. Sopron cukrászai újra készülhetnek, hiszen Steve idén is tucatnyi habos tortával ajándékozza meg azokat, akik “cake me!” üzenettel várják a küzdőtéren.


Itt lesz Sopronban az egyik legizgalmasabb hangzásvilággal rendelkező brit duó, a bluesos, vadóc indie rockos The Kills, akiket az idei nyáron most tenyerükön hordoznak a legizgalmasabb európai fesztiválok, a tengerentúlról pedig az X Ambassadors hozza el dallamosabb rock-slágereit, őket ráadásul első alkalommal láthatja a magyar közönség.


Korábban már elég erős neveket lőtt el a VOLT: jön a Depeche Mode, az Iron Maiden, a Hurts és a Limp Bizkit is.

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás