promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett Justin Timberlake legújabb albuma
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A lemezt már megjelenése előtt az énekes legambiciózusabb anyagaként emlegették, mind hangzását, mind szövegvilágát tekintve. Egy biztos Justin ezúttal sem okozott csalódást rajongóinak. A lemezen a tradicionális amerikai rock keveredik a közreműködők – Chris Stapleton, Alicia Keys – és a produceri brigád – Justin mellett The Neptunes, Timbaland, Danja, J-Roc, Eric Hudson, Rob Knox – modern zenei hatásaival. A szerzeményekben testet öltött történetek zömét az énekes fia, felesége, Jessica Biel, és Memphis városában gyökerező életútja inspirálta.


A személyes jelleget tovább erősíti az a tény, hogy a kiadvány címét Justin Timberlake 2 éves fiának a neve inspirálta. Egyszer rákeresett az interneten, hogy mi is a Silas név jelentés és a végeredmény az volt, hogy ”Man of the woods”.

A lemez személyes fűszere, hogy a Filthy, a Midnight Summer Jam, a Hers (Interlude), a Flannel és a Young Man dalokban Jessica Biel hangja is felcsendül, a Young Manben ráadásul Silas Timberlake-et is hallhatjuk.

 „Azt hiszem az, hogy Amerikában nőttem fel, nagymértékben befolyásolta a lemez zeneiségét. A szülővárosom Memphis a rock & roll szülővárosa is egyben, emellett a blues otthona, és nem esik messze Nashville-től, ami pedig a country zene melegágya.”- nyilatkozta az énekes.


Timberlake ígéretéhez hűen négy dalról és a hozzájuk tartozó videoklipről már az album megjelenését megelőzően lerántotta a leplet, melyek tökéletesen prezentálták a lemez eklektikusságát. Mindegyik kisfilmnek megvan a sajátos, egyedi stílusa és színezete négy különböző rendező jóvoltából, és maguk a dalok is Justin személyiségének és muzikalitásának változatos arcait fedik fel. R&B, country, funk, pop és elektronika keveredik, megalkotva az anyag tradicionális hangzású, mégis futurisztikus ütemekkel átszőtt hangulatát.

„Nagyon erősen reflektál arra, hogy honnan jöttem, jobban, mint bármely anyag, amit valaha készítettem. Az Államok déli vidékének zenéje, amit modern hangzásba szerettem volna csomagolni.”- mesélte.


Tracklist:

01. Filthy
02. Midnight Summer Jam
03. Sauce
04. Man of the Woods
05. Higher Higher
06. Wave
07. Supplies
08. Morning Light (feat. Alicia Keys)
09. Say Something (feat. Chris Stapleton)
10. Hers (Interlude)
11. Flannel
12. Montana
13. Breeze Off the Pond
14. Livin' Off the Land
15. The Hard Stuff
16. Young Man
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás