promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
P!nk ennél közelebb nem kerülhetne hozzánk
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A legfrissebb, Beautiful Trauma című albumáról származó Wild Hearts Can't Be Broken dalt eredetileg a 2015-ös Suffragette nevezetű mozihoz írta, és bár végül nem került be a filmzenébe, az On the Record című Apple Music dokumentumfilmben így nyilatkozott a témáról: „A film a nők szavazati jogáért indított szüfrazsett mozgalomról szól. Meg kell küzdened azért, ami téged illet, a jogokért, tiszteletért, szeretetért, kedvességért és együttérzésért, akár az életed árán is. Ezek a nők így tettek.”

P!nk az emberi jogok elkötelezett híve: 2015-ben az Egyesült Nemzetek Szervezete az Egyesült Nemzetek Nemzetközi Gyermek Gyorssegélyalapja nagykövetévé nevezte ki. Az ENSZ azért dolgozik, hogy világszerte védelmezze a gyermekeket és támogassa az édesanyákat, a családokat. Többek között az egészségügyi ellátás, a tiszta víz és oktatás biztosításával igyekeznek megerősíteni a közösségeket, és elősegíteni a gyermekek egészséges, boldog és reményteli jövő felé vezető növekedését. Az énekesnő az UNICEF nagyköveteként mindezt elsőkézből láthatta Haiti-i utazása során.

„Minden gyermeknek meg kell adni az esélyt, hogy erősen és egészségesen nőhessen fel, ezzel lehetőséget biztosítva számukra a bennük rejlő potenciál teljes kiaknázására” - mondta. „Mint az UNICEF nagykövete, büszke vagyok arra, hogy olyan szervezettel dolgozhatok, amely támogatja és felhatalmazza a nőket és a gyermekeket a világ minden tájáról. Tiszteletére ennek az elképesztő szervezetnek, tiszteletére ennek a videónak, tiszteletére minden lánynak és nőnek a világon, akik kiállnak magukért, csinálni fogok egy adományozást mindannyiótok nevében ennek a csodálatos szervezetnek, és ugyanerre bátorítalak titeket is.” – nyilatkozta az énekesnő. A videoklip leírásában található a link, melyen adományozásra nyílik lehetőség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás