Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Justin Timberlake - Say Something

Justin Timberlake - Say Something

Zene, Film & Kultúra

Justin Timberlake - Say Something

Zene, Film & Kultúra

Promotions 12:04
A dal érdekessége, hogy élőben vették fel a La Blogothèque és Arturo Perez Jr. rendezésében. A videó és a hang teljes egészében stúdiós trükközésektől mentes, és az ének is a helyszínen rögzített formájában került felhasználásra. A szerzemény producerei Timbaland és Danja voltak. Ez az anyag igazi felüdülés napjaink popsztárjainak agyonszerkesztett dalai után.

A videóban a trendi favágó-outfitet viselő Justin egy elhagyatott szoba homályában szorgoskodik a zenei alapok megalkotásán, majd útra indul a komor, ugyanakkor gyönyörű épületben. Nem kell sokat várnunk, hogy felkapja gitárját és miután elhalad a fel-felbukkanó zenészek mellett, találkozzon a dal másik „főszerelőjével”, Chris Stapleton country zenésszel és mennyei jammelésbe kezdjenek.

A két előadó számára nem ez az első alkalom a közös szereplésre, korábban együtt léptek fel a 2015-ös CMA díjátadó estéjén és a Tennessee’s Pilgrimage Festival színpadán is.

Két nappal a Man of the Woods megjelenését követően, február 4-én a dalok élőben is debütálnak majd a Super Bowl estéjének félidejében.