promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Justin Timberlake - Say Something
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A dal érdekessége, hogy élőben vették fel a La Blogothèque és Arturo Perez Jr. rendezésében. A videó és a hang teljes egészében stúdiós trükközésektől mentes, és az ének is a helyszínen rögzített formájában került felhasználásra. A szerzemény producerei Timbaland és Danja voltak. Ez az anyag igazi felüdülés napjaink popsztárjainak agyonszerkesztett dalai után.

A videóban a trendi favágó-outfitet viselő Justin egy elhagyatott szoba homályában szorgoskodik a zenei alapok megalkotásán, majd útra indul a komor, ugyanakkor gyönyörű épületben. Nem kell sokat várnunk, hogy felkapja gitárját és miután elhalad a fel-felbukkanó zenészek mellett, találkozzon a dal másik „főszerelőjével”, Chris Stapleton country zenésszel és mennyei jammelésbe kezdjenek.

A két előadó számára nem ez az első alkalom a közös szereplésre, korábban együtt léptek fel a 2015-ös CMA díjátadó estéjén és a Tennessee’s Pilgrimage Festival színpadán is.

Két nappal a Man of the Woods megjelenését követően, február 4-én a dalok élőben is debütálnak majd a Super Bowl estéjének félidejében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás