promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott Craig David legújabb albuma
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A The Time Is Now két évvel követi a Following My Intuition anyagot, és a felvezetésében olyan nótáknak jutott kulcsszerep, mint a Heartline, az I Know You és a Live In The Moment. Utóbbi szerzeményről a következőket nyilatkozta az előadó: „Alig vártam, hogy kiadjuk a kezeink közül ezt a dalt, mivel nagyon jól kifejezi az élethez való hozzáállásom; hogy mennyire elkezdtem értékelni a pillanatban élést, miután rájöttem, hogy akkor és ott történik az összes móka és csoda. Amit a legjobban szerettem ebben a trackben, az az, hogy egy olyan tehetséges rapperrel dolgozhattam együtt, mint GoldLink. Nem csak a hangulat volt hihetetlen a stúdióban, hanem az érzés is, hogy összekapcsolódhattam egy olyan művésszel, akinek a munkásságát már régóta követem, és aki mikrofonnal együtt és anélkül is egy csodálatos emberi lény. Nagyon izgatott vagyok, hogy az emberek végre hallhatják a végeredményt és jó hangosan bömböltethetik!”


A teljes lemez koncepciójával kapcsolatban sem árul zsákbamacskát az énekes: „Ha az utóbbi pár év megtanított valamire, az nem más, mint hogy egyetlen pillanat alatt megváltozhat minden. Amit felkínál az élet, abból kell kihoznod a legtöbbet. A hátam mögött hagyott időszakban több mélypont is akadt, éppen ezért nagyon hálás vagyok azért, hogy alkothatok, vagyis azt csinálhatom, amit a legjobban szeretek.”

A The Time Is Now lemezt beharangozó dalok közül különösen a Bastille csapatával közös I Know You talált kedvező fogadtatásra: a szám Craig David egyik legsikeresebb szerzeménye lett, amely egyenesen a brit listák 10. helyéig repítette őt.


A rajongók és az énekes kedvelői most már belevethetik magukat a lemezbe, és teljes képet kaphatnak milyen is lett az új korong.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás