promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Mumford & Sons csak hozzánk jön fesztiválozni
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Marcus Mumford 2007-ben alapította meg együttesét, alig két év múlva első lemezükkel fénylő üstökösként robbantak be a nemzetközi zenei élet legjobbjai közé, az Egyesült Királyságban négyszeres, az Egyesült Államokban kétszeres platinalemez lett. Második lemezükből, a Babelből pedig már több mint egymillió példányt adtak el és megannyi slágerlista tolta az élvonalba. A lenti Lover Of The Light című számukhoz forgatott klipben Idris Elba is besegít színészetével.


A 2013-as Grammy-díjátadón, a Babel elnyerte az év albuma címet. 2013-ban megkapták továbbá a Brit Award legjobb brit banda díját is. Harmadik lemezükön, a Wilder Mind hanghordozón már “bendzsó nélkül, bőrdzsekiben” játszottak, azaz lefordultak a folkos útról, átnyergelve az indie-rock pályára. Most pedig szerte Európában csak Budapesten hallhatja őket a fesztiválozó közönség egy exkluzív koncert erejéig.


Közben a Sziget háza tájáról érkező hírek alapján úgy tűnik, hogy jövő hétfőn, azaz januárt 29-én egy újabb főműsoridős sztárt jelentenek be a Sziget Nagyszínpadára.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Gasztro & Utazás
Sport & Szabadidő
Helyi Hírek
Időjárás