promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy nagy turnéval búcsúzik a Slayer
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A banda 1981-ben alakult, az első albumuk pedig 1983-ban látott napvilágot Show No Mercy címmel. Itt már elkezdett kialakulni a jellegzetes Slayer stílus, és a zenekar pályája is felfelé ívelt.

Szóval a srácok már jó ideje színpadon vannak, és úgy érzik, kezdenek elfáradni. Persze a búcsúturnéhoz az is hozzátartozik, hogy Jeff Hanneman alapító gitáros nélkül már nem az igazi az egész. Őt 2013-ban vesztette el a zenekar. Hanneman 49 évesen halt meg májzsugorban, de több egészségügyi problémája is volt már, ami miatt nem tudott játszani a zenekarral.

A Slayer egy videóban jelentette be a búcsúját a közönségtől. Egyelőre csak az észak-amerikai dátumokat jelentik be, de természetesen jön majd egy világturné is. Remélhetőleg a hazai rajongók is kapnak egy Magyarországhoz közeli fellépést. Az már csak még durvább lenne számukra, ha Budapest is ott lenne a helyszínek között.

A turnéra elég nagy nevek kísérik majd el a bandát, úgy mint az Anthrax, a Testament, a Behemoth és a Lamb of God. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás