promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Díjat kapott a zenei felhozataláért a Sziget
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
„Meglepetés számunkra, hogy ismét díjjal mehetünk haza erről a rangos versengésről. Az külön öröm, hogy a Sziget egyedülálló zenei sokszínűségét díjazták” – mondta Kádár Tamás a díj átvételekor. A kategória elbírálásakor nemcsak a fő zenekarok, a headlinerek számítottak, hanem a teljes program. Utóbbiban valóban az egyik legerősebb volt a Sziget, mi még a cirkuszt is imádtuk, azonban sokakkal beszéltünk, és a zenei felhozatalban már volt szájhúzás jó pár embernél.

A Sziget a Line-up of the year kategóriában olyan fesztiválokat előzött meg, mint például a Glastonbury, a Roskilde vagy a Lollapalooza. A tíz legjobb fesztivál listáját szakemberek állították össze, ezután közönségszavazással dőlt el a végeredmény.

A Sziget az elmúlt években többször is több kategóriában megkapta már a European Festival Awardot: kétszer volt a Európa legjobb nagyfesztiválja, megnyerte a Legjobb zenei felhozatalért járó díjat is és volt a Fellépők kedvenc fesztiválja. Tavaly az életműdíját vehették át, amelyet a Sziget korábban tragikus autóbalesetben elhunyt munkatársa, Dan Panaitescu posztumusz kapott meg. Hamarosan jönnek 2018 első Szigetes nevei is.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás