Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Áprilisban érkezik A szolgálólány meséjének új évada

Áprilisban érkezik A szolgálólány meséjének új évada

Zene, Film & Kultúra

Áprilisban érkezik A szolgálólány meséjének új évada

Zene, Film & Kultúra

Promotions 11:15
A CNN beszámolója szerint az új évad első két epizódját április 25-én tekinthetik meg az észak-amerikai nézők, ezt követően szerdánként adnak le egy-egy újabb részt a streaming szolgáltatón. A második évad 13 részes lesz. A történetben az állapotos Offred (Elisabeth Moss) sorsát követhetik nyomon a nézők, amint a nő megpróbálja biztosítani, hogy gyermekének jobb élete legyen, mint neki.

A Hulu remek évet zárt tavaly: az első streaming szolgáltató lett, amelynek sikerült elnyernie egy produkciójával a tévés Oscarként emlegetett Emmy-díjat. A múlt hétvégi Golden Globe-gálán pedig ugyancsak díjazták A szolgálólány meséjét. A szériát rengeteg nagy portál megválasztotta 2017 legjobb sorozatának, és a közönség is imádja.

A tartalomszolgáltató azt is közölte, hogy nála készül idén Joseph Heller A 22-es csapdája című regényének új adaptációja George Clooney közreműködésével. A hatrészes limitált hosszúságú sorozatban Clooney executive producerként dolgozik, egyúttal ő alakítja majd Cathcart ezredest.

Clooney másképp is szorosabbra fűzte a kapcsolatát a Huluval: a szolgáltatónál ugyanis megtekinthető a teljes Vészhelyzet-sorozat, amely a színész pályafutását beindította. (MTI)