promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott a Budapesten forgatott Red Sparrow előzetese
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Francis és Jennifer Lawrence újra egymásra talált ”Az éhezők viadala” után, és egy kémthrillerrel akarnak minket elcsábítani. Sokan még mindig találgatják, de a névazonosság ellenére nem rokonok, szóval Jennifer nem ezért került bele Az éhezők viadala sorozatba, ahogy a Vörös verébbe se.

A film Jason Matthews könyve alapján készült és Magyarországon forgatták, szóval elég sok hely ismerős lehet majd az előzetesből. A Lawrence csapat sok jelenetet vett fel a Festetics-kastélyban vagy a dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszodában.

Sztori: Dominika Jegorova (Jennifer Lawrence) az orosz titkosszolgálat egyik legjobbja, ahhoz, hogy a cége titkokat szedjen ki a CIA magas rangú emberéből (Joel Edgerton), akinek a fejében ott van az Oroszországban működő amerikai ügynökök listája, csak egy eszközt használhat: el kell csábítania. Az akció jól indul, de azután hiba csúszik a számításba. A két ügynök életre-halálra menő játékba kezd: az átverések, hazugságok, fenyegetések csak a kezdetet jelentik. Naná, hogy egymásba szeretnek, a többit meg már ki tudjuk találni.

A sztoriban sok a sablon, de első ránézésre nem néz ki rossznak a mozi, de mint tudjuk, ezekből erős közepes próbálkozások szoktak összejönni. Hogy mit sikerült belőle kihozni, azt majd március elsején tesztelhetik a nézők.

Én közben átnézem újra az előzetest, mert szerepel benne az egyik ismerősöm, elvileg több helyen is. Muszáj megtalálnom! Vajon hol van Waldo? Ha nem mutatnák ennyit Jennifer Lawrencet, akkor könnyebb lenne… (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás