Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megnéznél egy Trónok harca részt Emilia Clarke társaságában?

Megnéznél egy Trónok harca részt Emilia Clarke társaságában?

Zene, Film & Kultúra

Megnéznél egy Trónok harca részt Emilia Clarke társaságában?

Zene, Film & Kultúra

Promotions 13:22
A Sean Penn és Barátai Jótékonysági Gála középpontjában az volt, hogy a haiti földrengés áldozatainak gyűjtsenek pénzt. Jó dolog ez arra, hogy a sztárok összejöjjenek, jól érezzék magukat és valamilyen nemes célért kinyissák a tárcájukat.

Az egyik felajánlás, amiért a rajongók gyakorlatilag megőrülnének: egy közös Trónok harca nézés Emilia Clarke-kal, vagyis Daenerys Targaryennel.

A licit 20 ezer dollárról indult, amit Brad Pitt hamar feltolt 80 ezerre. Állítólag még DiCaprio is piszkálta Pittet, hogy egy ilyen lehetőség ennél jóval többet ér. Az ár közben folyamatosan emelkedett. Az eseményen ott volt a Jon Snowt játszó Kit Harrington is, aki bevállalta, hogy még ő is beül az epizódra, csak emelkedjen az összeg.

Brad Pitt 120 ezer dollárnál, vagyis körülbelül 31 millió forintnál volt kénytelen megállni, mivel egy házaspár 160 ezres felajánlást tett, amivel meg is nyerték a licitet. Most már csak az a kérdés Brad Pitt, vagy Emilia Clarke sajnálja-e jobban, hogy nem Trónok harcázhatnak együtt? (Torony)