promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Karácsonyi zenék, kicsit másképp
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Sia – Everyday Is Christmas

Sia napjaink egyik legizgalmasabb előadója. A karácsonyhoz illően piros-zöld paróka mögé bújt énekesnő novemberben adta ki első, saját készítésű karácsonyi lemezét „Everyday Is Christmas” címen.

A karácsonyi album 10 eredeti számot tartalmaz, amelyet Sia és Greg Kurstin írtak. A komolyabb ünnepi melódiák mellett a könnyed, csilingelő számok is felcsendülnek a korongon.


Josh Groban – Noel
A deluxe verzió az eredeti, 2007-es ünnepi album bővített kiadása, amely eredeti hanganyag mellett négy vadonatúj dalt, illetve feldolgozást („White Christmas”, „Christmas Time is Here”, „Have Yourself a Merry Little Christmas” és a John Lennon-féle klasszikus „Happy Xmas (War Is Over)”) tartalmaz.

Josh Groban tíz éve is az ujjai köré csavart minket a karácsonyi időszakban, nagy valószínűséggel ez idén sem lesz másképp!


Christmas – The Collection
2017 legújabb karácsonyi válogatáslemeze kortárs, modern karácsonyi dalokat gyűjt össze három korongra – a gyűjtemény olyan kedvenceket tartogat, mint a The Pogues „Fairytale of New York”, Brenda Lee „Rocking Around The Christmas Tree” és a Pretenders „2000 Miles and many more” című számai.

A triplalemezen további kortárs, modern dalok is helyet kaptak: többek között Lily Allen „Somewhere Only We Know”, a Coldplay „Christmas Lights” és a nemrég hazánkban is fellépő Cee Lo Green „What Christmas Means To Me” című felvétele. Összesen 60 ünnepi dallal gazdagodhat az életünk, hogy a lehető legbiztosabban hangolódjunk kedvenc ünnepünkre!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás