promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kevin a TV2-re igazolt
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Félre értés ne essék, nekem is az egyik kedvenc gyerekkori alkotásomról van szó, csak már anno se értettem, miért ment a lázadás a XXI. században azért, mert nem adta le a tévé, amikor gyakorlatilag bármilyen formában elő lehet venni a digitális világban.

Állhatok én itt széttárt karokkal az égre nézve, de nekem is tudatosítanom kell magamban, hogy a televíziónak jelenleg még mindig ekkora húzóereje van. A ”Reszkessetek, betörők!” pedig az a kultikus karácsonyi film, ami óriási nézettséget tud generálni. Szóval hatalmas royal flush van a kezében annak a csatornának, aki ezt a filmet leadhatja. Az idén ez nem az RTL Klub, hanem a TV2 lesz, ami nagyon jól tudta mit is nyel be a konkurens kereskedelmi csatorna elől.

- Tudjuk, hogy a közönség mennyire szereti a Reszkessetek, betörők!-et, ezért mindent elkövettünk, hogy idén is láthassák a vígjátékot. Mivel karácsonykor rengeteg családban kicsik és nagyok együtt nézik Kevin kalandjait, azt szerettük volna, hogy ez az ünnepi hagyomány folytatódjon és így már idén műsorra tűzzük a TV2-n. – nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a Blikknek.

December 24-én 21:15-től, 25-én este 20:35-től láthatják a Reszkessetek, betörők! filmeket a TV2 nézői. Akárcsak az RTL, a TV2 is összedobott egy kisfilmet, amiben feltűnnek a csatorna arcai. Kínos ez az egész, de hát Kevin még mindig uralkodik. Ha lesz kedvem, én is megnézem majd, de nem a tévében. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás