promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Queens of the Stone Age énekese teljesen bekattant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az énekes gitáros a KROQ Almost Acoustic Christmas rendezvényen lépett fel a zenekarral, tehát egy karácsonyi koncertről volt szó. A legdurvább dolog amit csinált, hogy fellépés közben belerúgott Chelsea Lauren gépébe, miközben ő pont fotózott. Igen, ez majdnem annak minősül, mintha fejbe rúgta volna, ugyanis az esett után kórházba is kellett szállítani.

A frontember azóta bocsánatot kért Facebookon, és azt állította a világító berendezésekbe akart belerúgni, valamint hogy teljesen nem volt magánál. Ez utóbbi hihető is, azonban a rajongók kijelentették, hogy most egy közösségi médiás bocsánatkérés nem lesz elég. Ez után jön a videó üzenet, amiben kijelenti, hogy egy f*sz volt, amire nincs bocsánat. Meg akar változni és át kell gondolnia a dolgokat, valamint elnézést kér egy jó párszor. A fotósnak is azt üzeni, tegye, amit tennie kell. A fanok ebben már elkezdték meglátni a megbánást.

Josh Homme-nak nem csak ez volt az egyetlen hülyesége az este. Valamilyen éles tárggyal megvágta a homlokát, ami vérzett is, a közönséget retardáltnak nevezte és be is mutatott nekik.

Utána még a főzenekart is elküldte a fenébe egy „Fuck Muse!” felkiáltással. Valószínűleg nem tetszett neki, hogy nem a Queens of the Stone Age volt az utolsó fellépő.

Josh Homme jobban teszi, ha összeszedi magát, mert megbánó videó ide vagy oda, a taplósága eddig is az égig ért, ha olyan kedve van a rajongóit is agresszívan hajtja el, ahogy éppen nem szégyelli.

A Budapest Park közben hibátlan érzékkel most jelentette be, hogy a zenekar június 21-én nálunk koncertezik. Fejekre vigyázni, és még távolról se fotózzuk Josht. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás