promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb előadókat jelentett be a rock rajongóknak a Fezen
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A 21. Fehérvári Zenei Napokat 2018-ban július 25-től 28-ig rendezik meg a székesfehérvári MÁV-pályán. A most bejelentett zenekarok a nyitónapon lépnek majd színpadra.

Több mint három évtized dalaiból válogatva, maratoni programmal tér vissza Székesfehérvárra a német power/speed metal stílusteremtő bandája, a Helloween. 2016 novemberében az együttes bejelentette,hogy egy világ körüli turné erejéig visszatér a csapatba a társalapító Kai Hansen gitáros és Michael Kiske énekes. Az ezáltal hét főre bővülő Helloween Pumpkins United turnéja 2017. október 19-én indult Monterreyben.


A szimfonikus metalt képviselő, holland Epica a férje révén Magyarországhoz is kötődő Simone Simons vezetésével érkezik a Fezenre.


A Metal Allegiance igazi szupercsapat, hiszen tagja a Dream Theater, az Avenged Sevenfold egykori dobosa, Mike Portnoy, a Megadeth basszusgitárosa, David Ellefson, a Testamentből ismerős Alex Skolnick és Mark Meghis, valamint az Overkill énekese, Bobby Blitz. Ők ebben a formációban először lépnek magyar közönség elé. (MTI)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás