promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Morgan karaktere lesz benne a Fear the Walking Deadben
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A fanok már régóta fel voltak csigázva, a készítők ugyanis jelezték, hogy a két sorozatnak lesz közös pontja, és egy szereplő mindkettőben feltűnik majd. A rajongók Abraham Fordra számítottak a legtöbben, de a markánsabb mellékszereplők közül szinte mindenkire volt már tipp. Végül a Talking Deadben bejelentették Lennie James színész nevét, aki frissen rajta lesz az FTWD stáblistáján.

Morgan már a sorozat elejétől jelen van, azonban mint tudjuk, sok időre el is tűnik, és külön utakon jár, így érdekes lesz ez a fajta sztori és a beépülése a testvérsorozatba.

A Fear the Walking Deadet amúgy sokan hanyagolják azok, akik alapból nagyon is követik a fősorozatot, így kicsit őket is be akarják vonzani ezzel a lépéssel. Abraham akármennyire is logikus döntés lett volna, Morgant rengetegen imádják, és sokan kíváncsiak lesznek a szerepére.

Az FTWD negyedik évadának forgatása hamarosan kezdődik. Lennie Jamesnek valószínűleg nem fog gondot jelenteni a dupla terhelés, mert ezzel a lépéssel nem hinném, hogy hanyagolnák őt az eredeti szériában. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás