promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendhagyó karácsonyi lemezt adott ki Sia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Sia a mai napon adta ki első karácsonyi lemezét, amelyet Greg Kurstin-nel együtt írtak. Az ’ Everyday Is Christmas’ egyedi és eredeti számokat kínál a hallgatóknak, vidám, ünnepies daloktól kezdve melankolikus balladákon át.

A lemez bohókás beharangozó dalához, a „Santa’s Coming For Us”-hoz a napokban debütált a hivatalos videó, amely napjaink legnagyobb sztárjait szerepelteti.: a kedélyes ünnepi klipben a Mikulást JB Smoove (Félig üres, A bébisintér, Az igazi kaland), a szülőket Kristen Bell (Rossz anyák, Jégvarázs, Lepattintva, Veronica Mars) és Dax Shepard (Vásott szülők, Zathura), a gyerekeket Caleb McLaughlin (Stranger Things), Sophia Lillis (IT) és Wyatt Oleff (A galaxis őrzői vol 2) játsszák.


A lemezen megtalálhatóak komolyabb, érzelmesebb dalok is, mint az „Underneath The Christmas Lights”, a „Snowman” és a „Snowflake”, amelyek ideális társak lesznek az ünnepi rohanás utáni nyugodt percekhez.


Az ’ Everyday Is Christmas’ valóban karácsonyivá teszi az átlagos hétköznapokat, és felkészít az ünnepek egyedi, felemelő hangulatára. Induljon hivatalosan is az ünnepi szezon! Az albumot ide kattintva csekkolhatjátok.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás