promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sétálgatsz a metróban, aztán ott van a Maroon 5
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A rajongók biztosan tudják, hogy a Maroon 5 egyáltalán nincsen eltűnve, sőt, nem olyan rég, november 3-án adták ki Red Pill Blues című 10 dalos lemezüket. Ha kedveljük a pop rock műfajt, akkor érdemes meghallgatni, kedvező kritikákat kapott.

Jimmy Fallon közben hatalmas poént talált ki: beöltöztették a csapat gitárosát James Valen, és persze az énekesét, Adam Levinet is afféle hobónak. Hogy a Marron 5-nak ne legyen kellemetlen a dolog, így a népszerű műsorvezető is magára kapta az álruhát meg a műszakállt, aztán lementek zenélni a New York-i metróba.

Először a Queen 1979-es slágerét a Crazy Little Thing Called Love-ot vették elő. Már erre is elkezdett azért gyűlni a nép, mivel egy nagyszerű dalról van szó. Azonban ezután jön a nagy leleplezés, és mindenki megőrül, már csak azért is, mivel az egyik legnépszerűbb Marron 5 szám kerül elő, vagyis a Sugar.

Egy átlagos nap, nem mindennapi meglepetéssel. Talán a metrót itt is lehetne valami ilyennel népszerűsíteni. Amúgy anno ugyanezt a U2-val is eljátszották, ami szintén nagyon ütős lett. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás