promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalosan is érkezik A Gyűrűk Ura-sorozat
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Középföldéért elég sok csatorna, a Netflix és az HBO is harcolt, de végül a legtöbbet ajánló Amazon tudta megszerezni. A szolgáltató A Gyűrűk Ura televíziós jogaiért állítólag a 250 millió dollárt sem sajnálta.

Az Amazon több évadon keresztül vinné a sztorit és a megállapodás szerint spin-offokat is készíthet, ha akar. Az ötleteket amúgy a New Line Cinema stúdióval és a J.R.R. Tolkien örökségét kezelő Tolkien Estate and Trust társasággal együtt dolgozza majd ki a jogtulajdonos.

Az első évad egészen biztosan az első rész, A Gyűrű Szövetsége előtt játszódik majd, és valószínűleg ezt is viszi majd tovább a széria. Hogy hány évadot tudnak belőle kihozni, és mi lesz a többi sztorival, az természetesen majd később kiderül.

Az Amazon amúgy a gyártásra sem fogja sajnálni a pénzt. Egy évadra simán elszórnak majd 100-150 milliót is, ha muszáj. Persze még mindig dollárban beszélünk. Amúgy egy rész Trónok harcára is körülbelül 10 milliót költenek, de állítólag az utolsó évadnak nagyon oda akarnak csapni, így kinyitják a pénzcsapokat. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás