promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sasha – True
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Sasha újra termékenyen alkot, és bár most sem szállítja futószalagon a számokat, de amit kiad, az maga az elektronikus zenei tökéletesség. Közben nem régiben csinált egy élő fellépést, ami nem DJ szett volt, hanem egy igazi koncert, rengeteg zseniális megoldással és feldolgozással.

Nem hiába volt a világ legjobb DJ-je, és anno a DJ Mag top 10-es listájából se lehetett kirobbantani. Jelenleg semmi szüksége rá, hogy benne legyen, mivel olyan elit és hűséges közönsége van, hogy nem is akar felesleges felhajtást maga körül. Mondhatnánk azt is, nem fog elkezdeni pop számokat írni, és megtagadni önmagát.

A True című mostani zenéje a progressive house, tech és afféle chill keverék, ahogyan csak ő tudja összerakni. Persze ebben segítségére volt a Dems triója, akik szintén üde színfoltjai a zenei életnek, nem árt majd rájuk is odafigyelni.

A dal valóban egy profin összerakott stílus egyveleg, és olyan utazásra visz, ami bármikor ki tud szakítani minket a szürke hétköznapokból. A mostani időjárást elnézve szükség is lesz rá. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás