promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A héten debütál Az Igazság Ligája
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A DC eddig sajnos nem tudta hozni a színvonalat, legalábbis a rajongók nem voltak megelégedve a filmekkel, így a Marvel gyakorlatilag simán nyomta le őket. A Thor: Ragnarök már így is két hete vezeti a mozis bevételi listát, ezt a szárnyalást valószínűleg Az Igazság Ligája fogja megállítani, amitől nagyon sokat várnak.

Mint tudjuk a rendező Zack Snyder nem tudta befejezni a filmet a lánya öngyilkossága miatt, így ez Joss Whedon feladata volt. Ettől függetlenül Snyder kéznyoma egyértelműen végig ott lesz az alkotáson.

Mi az, ami aggodalomra adhat okot? A Warner stúdió vezetője, Kevin Tsujihara úgy gondolta, Az igazság hajnala azért bukott el, mert túl hosszú volt. Megszabta, hogy a végső változat nem lehet több 2 óránál, így jött ki a 119 perc a 2 óra 50 helyett. A Batman Superman ellen 151 perces volt és van egy kis baj a dologgal. A stúdió vezető lehet nem olvas kommenteket, de ennek a 181 perces rendezői változatát imádják a rajongók, és rengeteg helyen írták, ha nem vágták volna meg 151 percre, akkor fényévekkel jobb lett volna.

Na, most el lehet gondolkodni azon, tényleg a hosszal volt-e itt a baj, és 2 óra alatt fel lehet-e vezetni 3 új szereplőt, és a sok akció jelenet mellett még a sztorit is kibontani rendesen. Szerintem nem, de ezt majd a közönség eldönti.

Nos, a 2 órából lelövünk 7 percet a filmből. Akik érzékenyek a SPOILER-ekre, azok inkább kerüljék el. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás