promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Agatha Christie rajongók örülhetnek a héten a legjobban
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A könyv még 1934-ben látott napvilágot, szóval nem mai darab, de sztori mégis megállja a helyét még 2017-ben is. Pont ezért akartak neki egy kis ráncfelvarrást, ami remélhetőleg nagyon jól fog állni neki.

Egy ilyen feldolgozás hálás, és nehéz is egyben. A rajongók már tudják ki a gyilkos, ha még nem felejtették el, de egy ilyen dolgot elég nehéz kiverni a fejekből. Maximum egy másfajta történetvezetéssel lehet őket meglepni, na meg gyönyörű képekkel, amikből nem lesz hiány.

A mostani feldolgozás tehát nem csak a rajongóknak szól, hanem az új generációnak is meg akarja mutatni Agatha Christie klasszikusát. Kenneth Branagh fogja alakítani Poirot felügyelőt, aki főszereplő és rendező is egyben. Emellett jön a sztárparádé: Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Judi Dench, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Derek Jacobi, Josh Gad és az ifjú Jediként elhíresült Daisy Ridley is.

Akinek ez most sok lenne, még mindig visszatérhet a 1974-es filmes változathoz, vagy a könyvhöz. De nem kell tőle félni, csak a látvány az új, valamint a színészek, a gyilkosság akárcsak az Orient expressz még mindig a régi klasszikus. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás