promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megjött az egyik legbrutálisabb sportfilm előzetese
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az A24 filmjét eddig nem látták sokan, de rendkívül kedvező kritikákat kapott eddig. Jelenleg az Egyesült Államokban 2018 májusában szeretnék majd bemutatni, és remélhetőleg hozzánk is mihamarabb eljut.

Billy Moore angol bokszolóval valóban megtörténtek ezek a dolgok. Létezik hiteles dokumentumfilm, ami a thaiföldi börtönöket mutatja be, de ezeket ugyebár csak a kanapéról nézzük. Bele gondolva, milyen lehet ott lenni, attól tényleg kirázza az embert a hideg.

Tehát Moore bekerült Thaiföld legbrutálisabb börtönébe. A helyi hatóságok nem igazán kérdezgetnek, csak fognak és bevágnak. Az egyetlen kiút a fegyházon belüli thai boksz bajnokság lehet számára, amin muszáj elindulnia, ha szabadulni akar. Igen, ez elég bokszolós filmes klisének tűnhet, de gondoljunk bele, hogy ez Thaiföldön valóban így megy, és nem csak valami hollywoodi fogásról beszélünk.

A hitelesség kedvéért Jean-Stéphane Sauvaire rendező valóban thai börtönben forgatott, és a statiszták többsége is igazi elítélt. A főszerepet Joe Cole kapta, akit a Birmingham bandájából ismerhetnek a nézők. Valljuk be, már az előzetest látva is tökéletes választás. Nos, valóban készüljünk fel a világ egyik legbrutálisabb igaz történetes sportfilmjére. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás