promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Remake jön a Kedvencek temetőjéből
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az 1989-es filmtől gyerekkoromban gyakorlatilag összecsináltam magam, de igen, már kicsit eljárt felette az idő. A mozinál Stephen King semmit nem bízott a véletlenre, és maga írta a forgatókönyvet is. Mai napig óriási klasszikusnak számít a horror műfajában, a kisebb hibái ellenére is. Még a Ramonest is felkérték arra, hogy írjanak egy számot a filmhez, bár a sok ilyen feliratú pólóban flangáló emberke ezt már biztosan tudja.

Amúgy az „Az” című film indította be a dolgokat, aminek az újrafeldolgozása valóban jól sikerült, és lassan már közeledik a 700 milliós bevételhez. Így úgy látták, Stephen Kingtől egy Kedvencek temetője ráncfelvarrásra is vevő lehet a közönség. Ha nem rontják el, miért is ne?

A filmből egészen biztosan lesz valami, mivel már kiválasztották a rendezőt, vagyis rendezőket, mivel Kevin Kolsch-ra és Dennis Widmyerre bízzák a remake elkészítését. Eddig a „Tiszta tekintet” nevű horror fűződik csak a nevükhöz, ami nem volt egy kasszasiker, és nagyon jó film se, de még ebből nehéz levonni bármit is. Plusz tegyük hozzá, hogy a Kedvencek temetőjét elég nehéz lenne elrontani, de ettől még el lehet.

Az alkotást a Paramount stúdió készíti, akik az Az feldolgozására is lecsaptak. Aki még nem látta az 1989-es változatot, az vállalja be! Elég idős már, de megéri. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás