promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Enrique Iglesiasnak dupla koncertet kell adnia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Mivel Enrique Iglesias március 11-i koncertjére a jegyek néhány nappal a meghirdetés után elfogytak, ezért a spanyol énekes másnap is fellép Budapesten. A március 12-i koncertre csütörtöktől lehet jegyeket váltani. Úgy látszik több Iglesias rajongó van kis hazánkban, mint amire számítottak.

Az énekes, aki tizennyolc év szünet után lép fel újra Magyarországon, régi és új slágereiből egyaránt válogat majd. A repertoárban szerepel többek közt a Bailamos, a Hero, a Duele El Corazón, a Loco, a Heart Attack, a Bailando, vagy a Subeme La Radio is.


A Grammy-díjas spanyol énekes húszéves karrierje során csaknem százmillió lemezt adott el világszerte, több mint ötszáz díja között a tavalyi American Music Awards-on elnyerte a közönség kedvenc művészének járó elismerést, idén pedig - az előző évhez hasonlóan - a Latin American Music Awards-on öt díjat kapott, köztük az év művészének járó elismerést.

Szóval igen, a ”Despacito” stílus koronázatlan királya továbbra is Enrique. A művész nem csak mai napig alkot, de a töretlen népszerűsége mellett ugyanúgy néz ki, mint 18 évvel ezelőtt. (MTI; Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás