promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a House of Cards utolsó évada
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Kevin Spacey most éppen meleg, de amúgy teljes mértékben biszexuális volt. Ha már mostanság mindenki vádolgat, így nála is elővettek egy nagyon régi ügyet, amikor huszonéves volt. Az akkor még 14 éves Anthony Rapp vádolta meg őt, aki amúgy már szintén elég idős, 46 éves. Szóval Spacey elvileg a házibuliján zaklatta, de nem történt semmi extra, mivel Rapp elhagyta a bulit. Aki nagyon utána akar járni az ügynek, az interneten tegye meg, mi tényleg nem akarunk elmélyülni benne. Spacey amúgy bocsánatot kért a részeg viselkedéséért Twitteren, és bejelentette, most éppen meleg férfiként él tovább. Amúgy még a House of Cardsban is volt egy elég hiteles biszex jelenete, szóval nem meglepő a dolog a magánéletét mindig takargató színésznél.

A Netflix a 6. évaddal búcsúzik, és nem a Spaceyt ért vádak miatt, hanem egyszerűen most már ennyi volt a sorozatban. Ezt igazából a legtöbb rajongó is így látja, és szerintük is pontot kell tenni Frank és Claire Underwood történetére.

Az évad még nincsen leforgatva, úgyhogy minden adott a záráshoz, és hogy méltón fejezzék be a szériát. A House of Cardsot és a politikai thriller műfajt persze nem akarja elengedni a csatorna, és már most spin-off ötleteken gondolkodnak, amelyikből valamit egészen biztosan megvalósítanak.

A történetről és az írókról persze ebben a fázisban még semmit nem tudni. Egy biztos, a House of Cards búcsúzik a 6. évaddal.

Közben a Nemzetközi Televízióművészeti és -tudományi Akadémia bejelentette, hogy korábbi közlésével ellentétben nem ad nemzetközi Emmy-díjat Kevin Spaceynek.

A televíziós akadémia szeptember végén adta hírül, hogy a televíziós filmek gyártásához való hozzájárulásáért a nemzetközi Emmy különdíjával tünteti ki az Oscar-díjas színészt.

"A nemzetközi akadémia úgy döntött, hogy a napvilágra került fejlemények fényében Kevin Spacey nem méltó a nemzetközi Emmy-díjra" - olvasható a szervezet honlapján. (Torony; MTI)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás