promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A héten újra mozikban a Fűrész
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Csütörtöktől már beülhetünk a Fűrész nyolcadik részére, ami Újra játékban alcímmel fog támadni. Peter és Michael Spierig rendezők, akik most életet akarnak lehelni a szériába, eddig főleg ausztrál filmeket csináltak. Ebből talán a legismertebb az ”Időhurok”.

A sztori szerint ugyebár tíz év telt el a hírhedt sorozatgyilkos, John Kramer (Tobin Bell) halála óta. Ez volt a Fűrész hetedik részében, ami 3D-ként került a mozivászonra, és afféle lezárásnak tekintették. A módszeres kegyetlenségéről elhíresült Fűrész azonban újra rettegésben tartja a város lakóit: sorra bukkannak fel a megkínzott holttestek, és minden jel arra mutat, hogy nem csupán egy “örököse”, hanem maga a szadista játékmester áll az esetek hátterében. Visszatérnek a klasszikus jelenetek is, és újra indul a játék.

Az már 100%, hogy a hírhedt Tobin Bell visszatér Fűrész szerepében. A rajongók jelenleg megosztottak: van, aki nagyon várja, sokan viszont úgy látják, nagyon el fogják rontani. A tényeken viszont nem változtat: így is, úgy is meg fogják nézni. Tehát a Fűrész nevezetű nosztalgiavonatra október 26-ától lehet felülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás