promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Budapestre jön James Cameron csapata
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Terminátor új részét, ahogy tudtuk, teljesen körbejártuk egy tartalmasabb cikkben, ezt ide kattintva tudjátok elérni. A lényeg, hogy a Terminátort anno útnak indító Cameron a második rész után fogja folytatni a franchiset, és a többi eddig elkészült részt figyelmen kívül hagyja. Szóval hiába Terminátor 6-ként emlegeti a sajtó a mozit, ez valójában a 3 lesz.

Cameron választatta ki Tim Millert is, aki le fogja majd vezényelni a mozi készítését. A teljes kidolgozáshoz több írót vetnek be. Aki biztosan benne lesz, az David S. Goyer forgatókönyvíró, aki olyan filmekbe segített be, mint a Christopher Nolan féle Batman trilógia, de a Pengében is benne volt a keze. Ott lesz Charles H. Eglee, akire legjobban a Dexter és a The Walking Dead sorozatok miatt emlékeznek szívesen, de Josh Friedman is az asztalnál foglal helyet, aki az Avatar 2 forgatókönyvírója, és a Sarah Connor krónikái nevezetű sorozat készítője.

A My Entertainment World oldalán közben nyilvánosságra került, hogy a Terminátor új részét márciusban kezdik el forgatni. Kiemelt forgatási helyszínként ott van Budapest, és Spanyolországban is vesznek majd fel jeleneteket a filmhez.

Tehát remélhetőleg elsőként Magyarország fog tudni elcsípni hírmorzsákat a készülő moziról, mivel sok-sok részt a magyar fővárosban rögzítenek majd. Közben nyilvánosságra hozták a premier dátumot, ami 2019. július 26-a. Addig viszont Linda Hamilton és Arnold Schwarzenegger is nálunk fog vendégeskedni és forgatni. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás