promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemes EP a The Bluebay Foxes-tól
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Hála égnek már nem kell elmennünk Angliáig, ha kellemes indie féle gitárzenét akarunk hallgatni. A 2015-ben alakult The Bluebay Foxes zenei világa a brit gitárzenéből és amerika déli államaiból származó rockzenéből merít: dinamikus, lüktető dobtémák, karakteres gitárhangzás, húzós, energikus basszusok és a dallmos refrének jellemzik.

A The Bluebay Foxes zenéjére a szakma is felfigyelt, különdíjjal ismerték el a csapatot az egri Éter Tehetségkutató Fesztiválon, közel 50 jelentkező közül bejutottak a legjobb hatba a Müpa Garázsband Fesztiválján, ahol közönség díjasok lettek, valamint 140 zenekarból kiválasztva élőben is megmutathatták magukat a Keretblog által szervezett Kikeltető tehetségkutatón. 

A csapat jó irányba halad, és nem kizárt, hogy hamarosan ott lehetnek a legjobbak között. Első EP-jük tökéletesen szól, és valóban egy eredeti indie utazásra hív. Kávézáshoz, sörözéshez, utcán léggitározáshoz, mindenhez ajánljuk! Aki élőben akarja látni őket, annak szombaton irány a Kuplung, ahol az Esti Kornél is fellép majd. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás