promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Enrique Iglesias tavasszal visszatér hozzánk
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A 42 éves sztár világkörüli turnéja során a hét európai állomás egyike lesz a magyar főváros – közölte a Broadway Event, felidézve, hogy az énekes csaknem két évtizeddel ezelőtt, 2000 szeptemberében a Petőfi Csarnokban adott koncertet.

Enrique Iglesias korábbi és újabb slágereit egyaránt előadja a turnén, köztük a Bailamost, a Herót, a Duele El Corazónt, a Locót, a Heart Attacket, a Bailandót vagy a Subeme La Radiót. A Bailando klipje az egyik legnézettebb a YouTube-on, eddig mintegy két és fél milliárd ember nézte meg. Szóval ha még sokan nem is vagyunk tisztábban azzal, hogy Iglesias alkot, akkor most tudatnunk kell, hogy nagyon is. Tény és való, hogy az énekes előbb uralta a ”Despacito” stílust, mint Luis Fonsi.


Iglesias (a szintén világsztár Julio Iglesias fia) eddig mintegy 160 millió lemezt adott el világszerte, ezzel ő minden idők legnépszerűbb spanyol előadója. Kétszer vezette az amerikai Billboard Hot 100 listát, 27 spanyol nyelvű listavezető száma volt a Billboard Hot Latin Tracksen. Kapott Grammyt, öt latin Grammyt, 23 alkalommal Billboard Music Awardot. Eddig tíz stúdióalbuma jelent meg, a legutóbbi, a Sex and Love 2014-ben. Amúgy a csóka szinte semmit nem öregedett, hihetetlen! (MTI; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás