promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Green Day best of mellé két új dal is jön
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A többszörös Grammy-díjas Green Day november 17-én adja ki legújabb lemezét, amely 31 év tevékenységét foglalja össze. Az új korong  összesen 20 régi dalt és két vadonatúj számot tartalmaz: a „Back In The USA” mellett egy duettet a countryzene királynőjével, Miranda Lamberttel.

Március 22-én Isten leszállt a mennyből az Ed Sullivan Theatre-be a Stephen Colbert Show felvételére, és úgy mutatta be a Green Day-t, mint a kedvenc együttesét.  A történelmi pillanatkor meg is született következő lemezük címe – ’Greatest Hits: God’s Favorite Band'. Az összeállítás a banda kalandos útját dolgozza fel, ahogy az egy 1986-ban, Berkeley-ben megalakuló kezdő együttesből a világ egyik legdinamikusabb és legnépszerűbb rockbandájává váltak.

A Green Day 1994-ben robbant be 'Dookie' című lemezével, amely csak az USA-ban 10 millió példányban kelt el, majd 2004-ben az 'American Idiot' című rock opera égette őket be véglegesen a globális közönség köztudatába. A Green Day a világ egyik legmeghatározóbb rock formációjává vált, még a Simpson család film se tudta őket kihagyni. Biztosan még azoknak is van kedvenc száma tőlük, akik még annyira nem is a stílus rajongói.


Az együttes legutóbbi, tizenkettedik stúdióalbumát 2016 októberében adta ki ”Revolution Radio” címen. A megjelenést egy sikeres Revolution Radio világturné követte, többek között egy fergeteges budapesti állomással.

Tracklist:

01. 2000 Light Years Away
02. Longview
03. Welcome To Paradise
04. Basket Case
05. When I Come Around
06. She
07. Brain Stew
08. Hitchin’ a Ride
09. Good Riddance (Time of Your Life)
10. Minority
11. Warning
12. American Idiot
13. Boulevard of Broken Dreams
14. Holiday
15. Wake Me Up When September Ends
16. Know Your Enemy
17. 21 Guns
18. Oh Love
19. Bang Bang
20. Still Breathing
21. Ordinary World (feat Miranda Lambert)
22. Back In The USA
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás