promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Led Zeppelin énekesének új lemeze
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A lángoló album az énekes 2014-ben megjelent ”lullaby and... The Ceaseless Roar” lemezének folytatása, amelyen a The Sensational Space Shifters-zel együtt dolgozott együtt, akik mellett számos sztárvendég segített a ”Carry Fire” készítésében. Chrissie Hynde a “Bluebirds Over The Mountain” duettben segédkezik, az albán csellós Redi Hasa három számhoz adja tehetségét, ahogy a népszerű Seth Lakeman brácsa és hegedű tudását.

Az új album az énekes szerint a szándékról szól. „Tisztelem a régebbi munkáimat, de minden alkalommal úgy érzem, hogy valami újat kell alkotnom. Összekeverni a régit az újjal.”

A lemez első megjelenése, a  „The May Queen” egy romantikus dal, amely a szerelem mindent elsöprő, erőteljes érzését dolgozza fel. Az új szám egyben visszacsatol az énekes korábbi munkásságához, hiszen a dal címe egész pontosan elhangzik a Led Zeppelin „Stairway To Heaven” szövegében.


Az albumban Plant saját életére reflektál – az érzésekre, a hangokra, a helyekre, amelyeken járt, illetve a jövőképre, amely felé lassan, de biztosan halad. Keserédes szerelmes dalok és viharos balladák váltakoznak a korongon arra emlékeztetve a hallgatókat, hogy a történelem bizony megismétli magát és tanulnunk kell a hibáinkból.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás