promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kacsaként jelentették be, hogy James Woods visszavonul
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Volt egyszer egy Amerika (1984), a Salvador (1986) és a Casino (1995) hetvenéves sztárja még nem tudja pontosan, hogy történhetett, hogy színészi karrierjének vége egy ingatlanhirdetésről szóló cikkben jelent meg egy Rhode Island-i helyi lapban. Abban azonban biztos, hogy saját hibája volt a félreértés.

„Nem egy ingatlanhirdetéssel fog véget érni a karrierem” - közölte Woods a The Washington Posttal, miután a Providence Journal cikke nyomán bejárta a lapokat visszavonulásának híre.

„Vicces volt, az ügynököm megkérdezte, hogy abbahagyom-e. Én azt mondtam, nem hiszem” - tette hozzá.

Majdnem 50 éves hollywoodi karrierje alatt a most 70 éves színész jó néhány ingatlanra tett szert. Több háza van Rhode Island államban is, egy exeteri tóparti épületet kínált eladásra a múlt héten 1,4 millió dollárért (373 millió forint). A részletek kidolgozása végett együtt reggelizett Allen Gammons ingatlanügynökkel.

A beszélgetés után Gammons megírta a rövid sajtóközleményt. „Hosszú időn át volt Rhode Island-i lakos James Woods, aki a Warwick Pilgrim középiskolában végzett, és csaknem 150 filmben és tévéműsorban szerepelt. Ma bejelentette, hogy a szórakoztatóipartól való visszavonulása arra készteti, egyszerűsítse az életét” - állt a közleményben, amelyet telefonon felolvasott Woodsnak, mielőtt kiadta volna. A színész ekkor éppen autót vezetett.

„Nem figyeltem eléggé. Valahogy nem hallottam meg a visszavonulás szót” - mondta James Woods a lapnak. A Providence Journal James Woods eladja exteri házát címmel megjelent cikke a harmadik bekezdésben idézte a visszavonulásról szól mondatot. A hollywoodi lapok persze gyorsan felkapták a hírt.

Amikor a színész megtudta, mi jelent meg róla, egy ideig figyelte, ki hogyan reagál rá, ám szombaton végül a The Washington Post elérte Woodsot, aki hangsúlyozta: boldogan játszik újra, amikor jó szerepet kap.

Woodsot kétszer is jelölték Oscar-díjra (Kísért a múlt, Salvador), a legjobb férfi főszereplőnek járó Golden Globe-ot Az ígéretért kapta 1987-ban, a legjobb férfi főszereplő Emmy-díját kétszer is elnyerte (A nevem Bill W., Az ígéret).

Akinek ismerős a ”James Woods gimnázium”, annak nem véletlen, ugyanis a színész a Family Guyban is visszatérő karakter, és a sorozatbeli iskola tiszteletből még mindig az Ő nevét viseli. (MTI; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás