Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jared Leto bújhat majd Hugh Hefner bőrébe

Jared Leto bújhat majd Hugh Hefner bőrébe

Zene, Film & Kultúra

Jared Leto bújhat majd Hugh Hefner bőrébe

Zene, Film & Kultúra

Promotions 10:40
A nem rég 91 éves korában elhunyt Hefner élettörténetét feldolgozó film jogait Ratner úgy két éve szerezte meg. A 48 éves rendező a The Hollywood Reporternek elmesélte: Jared Leto, aki régi barátja, nyomban jelentkezett nála a szerepre, amint megtudta, hogy ő rendezi a filmet. Az ezerarcú Leto talán már jobban érzi magát a színészi világban, mint a 30 Seconds to Mars énekeseként.

A produkciót Ratner RatPac Entertainment cége fejleszti. A Hefner-sztori 2007 óta érdekli Ratnert, ám a megfilmesítés jogai előbb a Universal Pictures, majd az Imagine Entertainment és a producer Jerry Weintraub haláláig, 2015-ig a Warner Bros. kezében voltak. Egyszer még az is felmerült, hogy Robert Downey Jr. játssza el a selyempizsamás Playboy-alapítót.

Áprilisban Ratner meghívta Letót az American Playboy: The Hugh Hefner Story című, Amazon által megrendelt dokumentumfilm-sorozat bemutatójára Hefner házába. Az eseményt a mogul 91. születésnapjára szervezték, és a rendező szerette volna bemutatni a színészt Hefnernek. Ám egészségi állapota miatt Hefner végül nem jelent meg a vetítésen, hogy vendégeit üdvözölje.

Ratner szerint azonban éppen elég filmanyag áll rendelkezésre Hefnerről ahhoz, hogy Leto hitelesen el tudja játszani.

A rendező további tervei között szerepel még egy hatvanas évekbeli tévéműsor, a Playboy After Dark újraindítása, amelynek annak idején Hefner volt a házigazdája.

Hefner élete fantasztikus volt, és rengeteg mindent ki lehet majd hozni a filmből ennek kapcsán. Például miután felmondott fiatalon az Esquire magazinnál, mert nem kapott fizetésemelést, akkor rakta össze otthoni konyhaasztalán ollóval meg némi celluxszal a Playboy első példányát. Az elsőt 50 ezer példányban adták ki, tíz múlva már egymillióban, a többi már történelem. Ki ne lenne kíváncsi, mi is vezette Hefnert ezen az úton, aki a szexuális elnyomás és a cenzúra ellen is harcolt. (MTI; Torony)