promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így mozgatta meg egy magyar DJ Amerikát
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Márton Levente neve elég keveseknek lehet ismerős, de a Sunny Lax annál inkább, főleg a külföldi trance fanatikusok szótárában. A magyar producer persze nem most kezdte a szakmát. Az első EP-je két saját számmal jött ki: ez volt a P.U.M.A. és a Cassiopeia még 2006-ban. Itt a neve szinte azonnal felkerült a trance térképére, ugyanis a két dal az Above and Beyond trióhoz tartozó Anjunabeatsnél látott napvilágot. Ezután Levente rengeteg dalt írt és sok neves kiadóval volt kapcsolatban, de többségében az Anjunabeats csapott le a zenéire. A magyar producer remixerként sem tétlenkedett, ezeknek a száma is már rég átlépte a hatvanat. Kimondhatjuk, Sunny Lax nyomot hagyott a trance világban.

Jó érzés látni, hogy egy magyar lemezlovas ilyen sikereket tud elérni. Levente egyik zenésztársa és jó barátja, az angol Genix, azaz Damion Houchen oldalán lépett fel, és közösen mozgatták meg a Gorge Amfiteátrum közönségét Washington államban. Azért ezt a fellépést ne hasonlítsuk az itthoni színvonalhoz, se klub, se zenei szinten, de ez talán már első ránézésre le fog jönni. Above and Beyondékról és a showról is ejtettük amúgy néhány szót, ezt ide kattintva éritek el.

Most pedig jöjjön az egy órás Sunny Lax és Genix féle utazás, ami csodás zenei élményt nyújt minden elektronika kedvelőnek. (Torony)


Tracklist:


01Sunny Lax 'Bad Bye [Intro Edit] 
02. Genix & Sunny Lax 'Arrival' 
03. Genix 'IDontWanna' 
04. Spencer Brown 'Embacadero' [Genix Remix] 
05. Sunny Lax & Aneym 'Counter Clockwise' 
06. Fatum & Genix - Nevada 
07. Sunny Lax - So Long 
08. Genix 'Ripsaw' 
09. Genix 'Run' 
10. Sunny Lax - Enceladus 
11. Genix & Sunny Lax - 250 
12. Genix & Sue Mclaren - Free Love 
13. ilan Bluestone & Sunny Lax - 129 
14. Sunny Lax - Orange Is The New Grey 
15. Genix & Sunny Lax - Black Water (Outro Edit)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás