promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtámadták a Pet Shop Boys frontemberét
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Neil Tennantet és csapata egyik tagját, Pete Gleadallt a riói zenei fesztiválon tartott koncertjük másnapján érte a támadás. A zenekar szóvivője elmondta, hogy mindkettejüknek elvették a telefonját és a készpénzét. A rablásról a brazil O Globo számolt be csütörtökön.

Tennant és kollégája a Belmont Copacabana Palace Hotelből indult sétálni este fél kilenc körül a Leme nevű partszakasz felé, amikor négyen eléjük álltak pénzt és a telefonokat követelve. Az eset után a zenészek és stábjuk biztonsági őröket szerződtettek riói tartózkodásuk idejére az O Globo értesülése alapján.

Az áldozatok szerint „a támadók nem voltak erőszakosak, a telefonrablás a környék leggyakoribb bűnténye” - írta e-mailben a szóvivő.

Szóval, ha sétálni megyünk Rio de Janeiróban, jobb ha a szobában hagyjuk a telefonunkat, és csak annyi költőpénzt viszünk magunkkal, amennyi feltétlenül szükséges. A szegénység miatt nagyon gyakoriak a rablások, aminek általában a turisták esnek áldozatul. Aki inkább a koncertre lenne kíváncsi, az lent belevetheti magát a videóba. (MTI; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás