promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra Budapesten koncertezik Rod Stewart
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Sir Rod Stewartot kétszer is a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagjává választották, egyike a világ legtöbb lemezét eladó énekeseinek, karrierje 5 évtizede alatt több mint 200 millió albuma kelt el. Számos sikere közé tartozik még 6 egymást követő slágerlistavezető albuma az Egyesült Királyságban, 62 slágerlistás dala - amelyből 16 az amerikai  slágerlista első tíz helyére is fel tudott kerülni -, 2016-ban pedig lovaggá ütötték zenei és jótékonysági munkásságáért.

Ezeket a számokat egészen biztosan nem kell bemutatni senkinek, mint a Sailing, The First Cut Is The Deepest, Rhythm Of My HeartBaby Jane vagy a Maggie May.

Idén augusztusban csatlakozott a multi-platina eladásokkal rendelkező DNCE csapathoz, hogy újra értelmezzék minden idők egyik legnagyobb diszkóslágerét, a Da Ya Think I’m Sexy?-t, amellyel az MTV Music Awards gálán debütáltak kirobbanó sikerrel.


A koncertre csak ülőjegyet lehet váltani, és a hivatalos értékesítés szeptember 20-án indul. Ezekre lecsaphatunk a Ticketpro vagy a Livenation oldalán.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás