promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jól sikerült a Színházak éjszakája
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A szombaton megrendezett eseményen először szerveztek az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézettel együttműködve színháztörténeti sétákat.

Az idei Színházak éjszakája az esős időjárás ellenére is sikeres volt. Ez főleg annak köszönhető, hogy a színházak felkészülten, izgalmas programokkal várták a nézőket - írják a közleményben.

Komáromi György, a Színházak éjszakája projektvezetője szerint évről évre egyre fiatalabb közönség vesz részt a rendezvényen. „Voltak, akik 6-8 színház programján is részt vettek, ami, be kell vallani, óriási teljesítmény” - fogalmazott.

Az idei évben ezeknek a színházaknak az előadásait tekinthették meg az érdeklődők:

Átrium, a Baltazár Színház, a Bethlen Téri Színház, a Budapesti Operettszínház, a Budapest Bábszínház, a Centrál Színház, a Dumaszínház, a Fórum Színház, a Hatszín Teátrum, a Játékszín, a József Attila Színház, a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, a Karaván Színház, a Karinthy Színház, a Katona József Színház, a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, a Madách Színház, a Magyar Állami Operaház, a Momentán Társulat, a MU Színház, az Örkény Színház, a Pesti Magyar Színház, a Pinceszínház, a Radnóti Miklós Színház, a Rózsavölgyi Szalon, az RS9, az Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem), a Szkéné Színház, a Thália Színház, a Trafó, a Trip Színház, a Turay Ida Színház, az Újszínház, a Vidám Színpad és a Vígszínház.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás