promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lelőtték a Narcos egyik stábtagját
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Biztosan lesz negyedik évada a Narcosnak, ami a mexikói Juarez drogkartell történetét akarja a középpontba helyezni. Carlos feladata jelenleg az volt, hogy utazzon el Mexikóba, és találja meg a legjobb forgatási helyszíneket.

A helyi alvilágnak úgy néz ki nem tetszett, hogy a stábtag a környékükön szaglászik. Muñoz szétlőtt kocsiját és holtestét San Bartolomé Actopan mellett találták meg. Ennél többet nem akart nyilvánosságra hozni a rendőrség, így a körülményekről vajmi keveset tudni. Tanúk persze állítólag nincsenek, de egy néptelen környéken találták meg az autót.

Egy biztos, Muñoz olyan területre ment, ahol a legmagasabb a gyilkosságok száma egész Mexikóban. Júliusban például elképesztő mennyiségű, 182 halálos áldozatról számoltak be. Az is érdekes, hogy a Narcos csapata ennyire nem volt előre látó, és elengedték Muñozt egy ilyen veszélyes feltérképezésre.

A Narcos előző 3 évadját Kolumbiában vették fel, és a mostani tragédia miatt lehet vissza is teszik oda a forgatási helyszínt. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás