promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lady Gaga egy furcsa betegség miatt szakította meg a turnéját
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A 31 éves énekesnő a múlt héten a brazíliai Rock in Rio fesztiválon lépett volna fel, de kórházba került, ezért le kellett mondania a koncertet – hozta le a BBC.

Twitteren tudatta rajongóival, hogy nem egyszerű csípőproblémáról, vagy a turné miatti kimerültségről van szó, hanem súlyos fájdalmaktól szenved, de a legjobb szakemberek kezében van. Korábban hozta nyilvánosságra, hogy hogy fibromialgiában, egy rendkívül összetett kórban szenved, amely depresszióval, ízületi és izomfájdalommal jár, és gyakran okoz emésztőszervi panaszokat is. A HáziPatika.com szépen összeszedi hogyan is kell elképzelni ezt a különleges betegséget: ide kattintva tudjuk elérni.

Az énekesnő hétfőn hosszú üzenetben szólt 70,6 millió követőjéhez, vallott arról, hogy a „trauma és a krónikus fájdalom megváltoztatta az életét”, ám megfogadta, hogy visszatér rajongóihoz.

A Joanne World Tour elnevezésű koncertkörút szervezője, a Live Nation megerősítette a bejelentést, ám arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan mikor folytatódik a turné, vagy lesz-e egyáltalán. (MTI; Torony; BBC)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás