promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több befejezést is kap a Trónok harca utolsó évada
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Casey Bloys, az HBO műsoraiért felelős elnök felfedte, hogy még a sorozatban szereplők sem fogják tudni, hogyan végződik a történet.

„Én tudom a trónok harcának végét, de többféle változatot fogunk felvenni, hogy senki ne tudja, mi fog történni. Egy hosszú sorozat esetében ezt kell tenni” - idézte Casey Bloyst a BBC News.

A sorozat legutóbbi évadát számos kiszivárogtatás kísérte. Hackerek közreadtak forgatókönyveket, HBO-dokumentumokat és más tévésorozatok nem sugárzott epizódjait. Indiában négy embert tartóztattak el az után, hogy egy ellopott epizódot egy mumbai internetes streamingszolgáltató közzétett. Európában egy mások epizódot véletlenül korábban adtak műsorba, a felvételt megosztották az interneten.

Az internet-kalózkodást nyomon követő Muso cég adatai szerint a Trónok harcának hetedik évadát illegálisan több mint egymilliárdszor töltötték le.

Casey Bloys azt is elmondta, az is nagyon nehéz feladat, hogy a történet befejezése mindenki számára kedvező legyen. „Vegyük csak a Sírhant műveket, annak igazán jó vége volt. De ha a Seinfeldre vagy a Maffiózókra gondolunk, vagy a Breaking Bad - Totál szívásra, akkor mindenkinek megvan a véleménye arról, miként kell egy sorozatnak végződnie” - fejtegette.

Egyelőre nem tudni, mikor kerül adásba a záróévad. A Hollywood Reporter szerint az utolsó hat rész forgatása októberben kezdődik és valamikor 2018 közepéig tart.

Mindenesetre érdekes lenne látni a többi leforgatott befejezést is. Talán valamelyik DVD extra kiadásra rá fog férni. A Trónok harca előző évada bár hiába 7 részes volt, ugyanolyan költségvetéssel dolgoztak, mint az előzőeknél, szóval a minőségre nem lesz panasz. Valószínűleg a fináléra sem fogják sajnálni a pénzt a készítők. (MTI; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás