promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Galantis új albuma
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A ‘The Aviary’ a svéd duó előző, 2014-ben megjelent ”The Pharmacy” című lemezét követi, amely első helyen végzett a Billboard Dance Chart-on a.  Utóbbi 7 országban lett aranylemez és két Grammy-jelölést hozott a Galantisnak.


Amíg az előző albumot tradicionális körülmények között, egy stúdióban írták, a ”The Aviary” turnézás közben készült. A változó körülményekre a címek is utalnak: az előző steril gyógyszertárból a mostani lemez egyenesen egy madárházba vezet. Chris meg is magyarázta a címválasztást: „Bementem egy madárházba Hong Kongban, és hirtelen egy teljesen más világban találtam magam. Gyönyörű madarak röpködtek körülöttem, minden olyan valósnak és természetesnek tűnt, de közben tudtam, hogy nem az. Úgy éreztem, hogy pontosan ez történik velünk dalszerzés közben is. Az elménk egy madárház, a mi feladatunk csak annyi, hogy bemenjünk és megtaláljuk a szépséget benne.”


A madárház hasonlat végighúzódik a beharangozó dalok vizuáljában is: a madárfejes borítókon kívül a klipekben is visszatérő elemek a színes tollak, csőrök, madár külsők. De persze a zene a lényeg, úgyhogy a madarazás helyett inkább vessük bele magunkat az albumba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás