promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A héten már beülhetünk a Terminátor 2 3D-re
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Sok olyan akciófilm van, ami felett eljárt az idő, de a Terminátor 2 nem tartozik közéjük. Ettől függetlenül akkor is zseniális ötlet James Camerontól egy ekkora alkotást felújítani. Igen, ugyanis Cameron végig ott volt a munkálatoknál és nem engedte, hogy bármit is elcsesszenek a filmjében. Ugyanazt a klasszikust fogjuk visszakapni, mint régen, csak még szemkápráztatóbban.

Talán így a rajongók is be tudnak ülni egy olyan Terminátor filmre, ami nem fog csalódást okozni nekik. Az igazi Terminátor fanok azt vallják, hogy nekik a film második részével befejeződött a sorozat. Igazából én is közéjük tartozom, mert a többi film sehogy se tudta hozni azt a szintet, amit James Cameron 1991-ben összehozott. Nem is csoda, hogy a rendező nem akarta, hogy köze legyen a harmadik részhez. Változtatni akart a forgatókönyvön is, de hát mint tudjuk, ez a végén nem jött össze.


Az ítélet napja minden egyes képkockája tökéletesen van felépítve, és ezt most 4K-ban és 3D-ben újraélni valami fantasztikus lesz. Ismét 1991-ben érezhetjük magunkat, de közben mégis 2017-ben leszünk.

Aki fél attól, hogy újra is szinkronizálták, annak felesleges aggódnia, a régi jó hangokat fogjuk visszakapni: Gáti Oszkár, Fehér Anna, Minárovits Péter, Józsa Imre.

Tudni kell még, hogy az újravetítéshez főleg a nagyobb művészmozik csatlakoztak, az ő műsoraikat érdemes figyelni a fővárosban és a vidéken is. (Torony)

Mozik, ahol biztosan vetítik:

Budapest Corvin Mozi, Pólus Mozi, Csepel Plaza Kultik Mozi, Corvin tető, Buda Bed Cinema, Pécs Uránia Mozi, Debrecen Apolló Mozi, Szolnok TiszapART Mozi, Kecskemét Malom Plaza, Szeged Belvárosi Mozi, Szombathely Agora – Savaria Filmszínház, Salgótarján Apolló Mozi, Sopron Elite Mozi, Ajka Mozi, Szentes Mozi, Komárom Jókai Mozi, Nagykőrös Art Mozi, Szekszárd Babits Mihály Művelődési Központ, Agóra Mozi, Siófok Sió Plaza, Dunaújváros Dózsa Mozi, Miskolc Művészetek Háza, Nyíregyháza Krúdy Gyula Art Mozi, Berettyóújfalu Mozi.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás