promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közeledik Kelly Clarkson új albuma
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Clarkson nálunk nem olyan népszerű, de tőlünk távol nagyon is benne van a zenei vérkeringésben, és azért itthon sincs olyan ember, aki ne ismerné a nevét. Kelly Clarksonnal először 2002-ben, az American Idol tehetségkutatóban találkozhattunk, amelyet meg is nyert. Az énekesnő bemutatkozó albuma rögtön az Idol után jelent meg Thankful címen, az igazi nagy durranás azonban 2006-ban érkezett a Breakaway című lemezzel, és a ’Since U Been Gone’, a ’Behind These Hazel Eyes’ és a ’Because of You’ dalokkal, amelyek rögtön felemelték Kelly-t a világ vezető énekesnői közé.

A Breakaway-t további sikerlemezek követték: a My December, az All I Ever Wanted és a Stronger számos bombaslágert rejtett (’My Life Would Suck Without You’, ’Already Gone’, ’What Doesn’t Kill You’) és nagy népszerűségnek örvendett mind a szakma, mind a közönség körében. Az énekesnő az utóbbi három évben inkább családjának szentelte az idejét, és ’csak’ egy karácsonyi lemezt és az utolsó RCA-Records albumát adta ki Piece By Piece címen.

Clarkson 2016-ben jelentette be, hogy az Atlantic Records-hoz szerződött és új lemezen dolgozik. A munkálatok első két gyümölcsébe kóstolhattunk bele a napokban: a „Love So Soft” és a „Move You” egyszerre jelentek meg és az októberben érkező album beharangozói.

Meaning of Life névre hallgató lemezt október 27-én vehetik kézbe a rajongók.

Love So SoftMove You

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás