promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zenész vagy zeneszerető? Irány a Budapest Music Expo!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A billentyűs, ütős, pengetős hangszerek mellett a fúvós és vonós hangszerek is kipróbálhatók a három nap alatt. Az expo, akárcsak az elmúlt években továbbra is ingyenesen látogatható, és a hangszereket is gond nélkül kipróbálhatja mindenki.

A kiállítás helyszíne tavaly először volt a Hungexpo területén, ahol idén az ”F” és a ”G” csarnokban, illetve az épületek melletti területeken és a passzázson zajlanak az események. A több tízezer kipróbálható hangszer mellett azt is megtapasztalhatják a látogatók, hol tart manapság a hang- és látványtechnika, de lesznek dj-eszközök, lemezjátszók, fülesek, pultok is.

A Budapest Music Expónak a kezdetek óta szerves része a rengeteg hangszerbemutató és koncert. Idén hat színpadon váltják egymást a zenekarok. Fellép többek közt az Anna & the Barbies, a Cloud 9+, a San Francisco Beat, a Hiperkarma, a Brains, a Roy és Ádám Trio és a Half Note City. Immár hagyomány, hogy megrendezik az Öröm a Zene országos tehetségkutató döntőjét is, illetve átadják az Öröm a Zene-díjat a szakma legjobbjainak.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás