Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Külön filmet kap Joker

Külön filmet kap Joker

Zene, Film & Kultúra

Külön filmet kap Joker

Zene, Film & Kultúra

Promotions 15:50
A Warner Bros. stúdióban születő produkciót Todd Phillips rendezi, aki igazából elég furcsa választás, mivel eddig csak vígjátékok álltak közel a szívéhez: Cool túra, Starsky és Hutch, Másnaposok, Terhes társaság.

A szereposztást még nem jelentették be, de a The Guardian brit napilap értesülése szerint a filmben a rendező Scorsese nyolcvanas évek elején készült munkái előtt is lerója tiszteletét.

A Batman-univerzum újabb darabjában Joker figurája áll a középpontban, az ő eredettörténetét bontja ki a produkció anélkül, hogy ismétlésekbe bocsátkozna. A sztori a nyolcvanas évek elejének Gotham Cityjében játszódik. A forgatókönyvön Phillips dolgozik Scott Silverrel.

Bár most éppen Jared Leto alakítja Jokert a Suicide Squad - Öngyilkos osztag folytatásában és állítólag a Gotham City Sirens című akciófilmben is, a Deadline.com hollywoodi hírportál úgy tudja, hogy az új Joker-filmhez más, fiatalabb főszereplőt választanak majd.

Korábban két sztár, Jack Nicholson és Heath Ledger is emlékezetes alakítást nyújtott Joker szerepében, nehéz is eldönteni melyikük volt a legjobb. (Torony; MTI)