promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Despacito átvette a YouTube uralmat
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Volt olyan idő, amikor még azt hittük, a Gangnam Stylet soha semmi nem fogja tudni lenyomni a YouTube-on, aztán jött Wiz Khalifa és Charlie Puth közös száma, a See You Again. A szám önmagában is híres lett volna, de erre még rátett egy lapáttal Paul Walker halála és a Halálos iramban 7 soundtrackje.

Az egyedüli, ami veszélyeztethette a trónt, az a Despacito, ami olyan rohamosan terjedt az egész világon, hogy csak idő kérdése volt, mikor veszi át az első helyet. A trónátvétel hivatalosan augusztus 4-én történt meg, de azóta egy sokkal durvább dolog is történt. A Despacito hivatalosan is az első videó lett, ami átlépte a három milliárdos megtekintést.

A rekorddöntéssel kapcsolatban a Time magazin is megkereste Fonsit: „Köszönöm a Youtube-nak a Despacito sikerét. Látom mennyire megváltozott a zeneipar és ebben milyen nagy hatása van ennek a platformnak.”

Fonsi azt mondta hihetetlen számára a rekorddöntés, és szeretne inspirálni másokat, hogy sikerüljön nekik ez.

Hát akárki is vág bele, nehéz lesz összehozni a 3 milliárdot. Közben Pamkutya is összedobta a maga változatát, aki pedig nem akarja többé hallani a számot, az utazzon Malajziába, ott ugyanis betiltották. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás